Non-profit LAN-party & E-sports event organisator

Over Project:LAN

NieuwsProject:LAN verzorgt opnieuw techniek bij de Info Support Game Battle

Project:LAN verzorgt opnieuw de complete netwerk- en stroom infrastructuur van de tweede Info Support Game Battle die op 23 en 24 februari 2018 wordt gehouden in De Basiliek in Veenendaal. Daarnaast ondersteunen we ook de organisatie van het evenement bij zaken als deelnemersregistratie en veiligheid.

De LAN-party wordt gehouden voor zo'n 380 middelbare scholieren uit Veenendaal, Ede, Rhenen en Wageningen.

Kijk voor een sfeerimpressie van de vorige editie op https://www.flickr.com/photos/promotieveenendaal/sets/72157677027794974/.
CLV-LAN 29

Op 10 en 11 november 2017 werd weer een nieuwe editie van de CLV-LAN georganiseerd, voor de 29ste keer! 

Kijk op http://clvlan.clv.nl voor meer informatie.
 


Over Project:LAN

Project:LAN is een non-profit LAN-party organisator, bekend van onder andere de CLV-LAN en Game Battle series. Wilt u een LAN-party organiseren, maar ontbreekt het aan de nodige ervaring, know-how of apparatuur? Wellicht kunnen we u verder helpen.


We zijn ontstaan als ondersteunende partij van de CLV-LAN, een halfjaarlijkse LAN-party op het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV). We zijn een groep enthausiaste oud-leerlingen van deze school en hebben in onze studie of werk nog dagelijks te maken met ICT. Project:LAN regelt stroom- en netwerkvoorzieningen, ziet toe op de veiligheid van het evenement en geeft de organisatie waar nodig advies.


Gigabit netwerk

We hebben middels eigen apparatuur de beschikking over 168x gigabit- en 400x 100Mbps netwerkpoorten. Beide varianten zijn ruim voldoende voor een goede game- en internetervaring voor alle deelnemers.

Administratiesysteem

In de loop der jaren hebben we ons eigen online inschrijf- en administratiesysteem ontwikkeld. Hierin vindt niet alleen de deelnemersregistratie plaats, maar kan bijvoorbeeld ook de eventwebsite worden beheerd.

Advies

We bieden evenementen advies op gebied van organisatie, techniek en veiligheid. Hierbij nemen we onder andere onze organisatieervaring van meer dan 30 LAN-parties mee.

Materiaalverhuur

We beschikken over eigen firewalls, servers, stekkerdozen, stroom-/netwerkbekabeling, portofoons en nog veel meer materialen. Waar nodig hebben we goede contacten met gespecialiseerde verhuurders.

My.Project:LAN
inschrijfsysteem

Ga naar my.projectlan.nl

Vragen? Neem contact met ons op!

info@projectlan.nl